Uitgaan op Vlieland

Vlieland is natuurlijk geen feesteiland. De meeste bezoekers komen er voor de rust, strand, natuur en de frisse en schone lucht. Maar toch kun je er ook leuk uitgaan!

Oost-Vlieland is het dorp waar je moet zijn. In Oost-Vlieland liggen ook de meeste hotels. In de Dorpstraat tref je een aantal leuke restaurants en bars. Het is er helemaal gezellig als het lekker weer is en de zon schijnt. Je struikelt dan bijna letterlijk over de uitnodigende terrasjes.

Voor de doorgewinterde stapper is er zelfs een discotheek in Oost-Vlieland namelijk 'Bar Dancing De Oude Stoep' op de Dorpstraat 81.

Into The Great Wide Open

Misschien is 'Into The Great Wide Open' wel het leukste muziekfestival van Nederland. Het festival vindt ieder jaar in september plaats op het prachtige Vlieland. Een mooier decor is eigenlijk niet denkbaar. In 2019 wordt de 11de editie van het festival georganiseerd. Kom jij dan ook genieten? Meer info

Here Comes The Summer

Here Comes The Summer is het zusterfestival van Into The Great Wide Open. Het is een kleinschalig popfestival met twee podia. En natuurlijk is er ook op dit festival een leuk kinderprogramma. Dus fun voor het gehele gezin!

Here Comes The Summer vindt in 2019 plaats in de meivakantie van 3 t/m 5 mei. Op 4 mei is er een passend programma rondom de Nationale Dodenherdenking. De eerste namen zijn van dit populaire festival zijn al bekend namelijk: Les Amazones d'Afrique, Black Flower, Jungle By Night, Donna Blue, Klangstof, Jordan Mackampa, Sons en Big Joanie. Ben jij er dit jaar ook weer bij?

Podium Vlieland

'Podium Vlieland' is een heel bijzondere uitgaansgelegenheid op Vlieland. De programmering is zeer divers en bestaat uit film, muziek, theater, cabaret en nog veel meer. Vlieland heeft dus zelfs een bioscoop. Voor een leuk avondje uit is 'Podium Vlieland' zeker een aanrader! Je treft 'Podium Vlieland' op Dorpstraat 84.

Landal Vlieduyn

Vakantie Vlieland bij Landal Vlieduyn

Zoek jij een fijn appartement in de duinen van Vlieland? Landal Vlieduyn ligt op slechts 200 meter van het strand!

Meer info

Hotels Vlieland

Hotels op Vlieland

Een hotel aan het strand of in de duinen? Bekijk het uitgebreide aanbod bij Booking.com!

Meer info

Vakantiehuizen Vlieland

Vakantiehuis Vlieland

Op Vlieland staan prachtige vakantiehuizen in een schitterende omgeving! Check het aanbod bij Belvilla!

Meer info

Reisgids Vlieland

Reisgidsen over Vlieland

Met een reisgids ontdek je de mooiste plekjes van het eiland Vlieland! Bekijk de reisgidsen bij Bol.com!

Meer info

Vakantiehuis In 't Zand Belvilla
Waardering: 8.7

Vakantiehuis In 't ZandGezellig met familie of vrienden op vakantie naar Vlieland, dat gaat prima in deze bungalow! Hij heeft een fijne ligging midden in de duinen en vlakbij de strandopgang. Je zult direct verrast zijn door de gezellige sfeer in dit vakantiehuis. In de woonkamer is een open haard, heerlijk om hier met z'n allen bij te zitten na een strandwandeling. De woning is geschikt voor 9 personen.

Strandhotel Seeduyn Hotels.nl
Waardering: 8.3

Strandhotel SeeduynNergens in Nederland vind je een hotel dat zo dicht aan zee ligt dan hier bij WestCord Strandhotel Seeduyn. Hier hoor je alleen nog maar het ruisen van de golven in de zee... Het hotels heeft kamers en appartementen en een fantastisch wellnesscenter met binnen- en buitenzwembad.

Appartement Vlieduyn Landal
Waardering park: 8.7

Strandhotel Seeduyn

Aanbieding!

Zoek jij een leuk appartement op Vlieland? Dit appartement van Landal is geschikt voor 2 personen. Landal Vlieduyn is geopend sinds 2017 dus nog bijna nieuw! Het ligt midden in de natuur in een duinpan en het appartement is zeer compleet ingericht. Er is zelfs een privé sauna, heerlijk! Oost-Vlieland is op loopafstand.

Vakantiehuis Bosduif Aan Zee

Vakantiehuis ZeeschelpDit vakantiehuis is geschikt voor 7 personen en ligt aan de rand van het bos. In 5 minuten wandel je naar de Dorpsstraat en de haven. De woning is ideaal voor wie privacy kan waarderen.