Uitgaan op Vlieland

Vlieland is natuurlijk geen feesteiland. De meeste bezoekers komen er voor de rust, strand, natuur en de frisse en schone lucht. Maar toch kun je er ook leuk uitgaan!

Oost-Vlieland is het dorp waar je moet zijn. In Oost-Vlieland liggen ook de meeste hotels. In de Dorpstraat tref je een aantal leuke restaurants en bars. Het is er helemaal gezellig als het lekker weer is en de zon schijnt. Je struikelt dan bijna letterlijk over de uitnodigende terrasjes.

Voor de doorgewinterde stapper is er zelfs een discotheek in Oost-Vlieland namelijk 'Bar Dancing De Oude Stoep' op de Dorpstraat 81.

Into The Great Wide Open

Misschien is Into The Great Wide Open wel het leukste festival van Nederland. Dit driedaagse muziekfestival vindt ieder jaar plaats tussen eind augustus en begin september op Vlieland. Een mooier decor is eigenlijk niet denkbaar. In 2020 wordt de 12de editie van dit populaire festival van 27 t/m 30 augustus georganiseerd. De editie van 2020 is inmiddels uitverkocht. Meer info

Here Comes The Summer

Here Comes The Summer is het zusterfestival van Into The Great Wide Open. Het is een kleinschalig popfestival met twee podia. En natuurlijk is er ook op dit festival een leuk kinderprogramma. Dus fun voor het gehele gezin!

Ben jij er in 2020 ook weer bij? De editie van 2020 wordt van 1 tot en met 3 mei 2020 georganiseerd. De eerste namen zijn inmiddels bekend gemaakt: A.M. Sam, Anne Müller, Carlton Jumel Smith, Corridor, FULCO, Lee Fields & The Expressions, Liz Lawrence, YĪN YĪN en la loye.

Here Comes The Summer vond in 2019 plaats in de meivakantie van 3 t/m 5 mei. Op 4 mei was er een passend programma rondom de Nationale Dodenherdenking. De volgende artiesten traden onder andere op: Les Amazones d'Afrique, Black Flower, Jungle By Night, Donna Blue, Klangstof, Jordan Mackampa, Sons en Big Joanie.

Podium Vlieland

Podium Vlieland is een heel bijzondere uitgaansgelegenheid op Vlieland. De programmering is zeer divers en bestaat uit film, muziek, theater, cabaret en nog veel meer. Vlieland heeft dus zelfs een bioscoop. Voor een leuk avondje uit is 'Podium Vlieland' zeker een aanrader! Je treft 'Podium Vlieland' op Dorpstraat 84.

In 2020 worden er in Podium Vlieland vijfien nieuwe filmweekenden georganiseerd. Het thema is ieder weekend anders. Denk bijvoorbeeld aan feelgood op het platteland, misdaad en zoutwaterverhalen.

Landal Vlieduyn

Vakantie Vlieland bij Landal Vlieduyn

Zoek jij een fijn appartement in de duinen van Vlieland? Landal Vlieduyn ligt op slechts 200 meter van het strand!

Meer info

Hotels Vlieland

Hotels op Vlieland

Een hotel aan het strand of in de duinen? Bekijk het uitgebreide aanbod bij Booking.com!

Meer info

Vakantiehuizen Vlieland

Vakantiehuis Vlieland

Op Vlieland staan prachtige vakantiehuizen in een schitterende omgeving! Check het aanbod bij Belvilla!

Meer info

Reisgids Vlieland

Reisgidsen over Vlieland

Met een reisgids ontdek je de mooiste plekjes van het eiland Vlieland! Bekijk de reisgidsen bij Bol.com!

Meer info

Strandhotel Seeduyn Hotels.nl
Waardering: 7.9

Strandhotel SeeduynWinter Arrangement!

Nergens in Nederland vind je een hotel dat zo dicht aan zee ligt dan hier bij WestCord Strandhotel Seeduyn. Hier hoor je alleen nog maar het ruisen van de golven in de zee... Het hotels heeft kamers en appartementen en een fantastisch wellnesscenter met binnen- en buitenzwembad.

Appartement Vlieduyn Landal
Waardering park: 8.6

Strandhotel Seeduyn

Aanbieding!

Zoek jij een leuk appartement op Vlieland? Dit appartement van Landal is geschikt voor 2 personen. Landal Vlieduyn is geopend sinds 2017 dus nog bijna nieuw! Het ligt midden in de natuur in een duinpan en het appartement is zeer compleet ingericht. Er is zelfs een privé sauna, heerlijk! Oost-Vlieland is op loopafstand.

Vakantiehuis In 't Zand Belvilla
Waardering: 8.4

Vakantiehuis In 't Zand

Aanbieding!

Gezellig met familie of vrienden op vakantie naar Vlieland, dat gaat prima in deze bungalow! Hij heeft een fijne ligging midden in de duinen en vlakbij de strandopgang. Je zult direct verrast zijn door de gezellige sfeer in dit vakantiehuis. In de woonkamer is een open haard, heerlijk om hier met z'n allen bij te zitten na een strandwandeling. De woning is geschikt voor 9 personen.

Vakantiehuis Bosduif Aan Zee

Vakantiehuis Zeeschelp

Aanbieding!

Dit vakantiehuis is geschikt voor 7 personen en ligt aan de rand van het bos. In 5 minuten wandel je naar de Dorpsstraat en de haven. De woning is ideaal voor wie privacy kan waarderen.